Dubbel glas bestellen

Voor dubbel glas bestellen hoeft u niet verder te zoeken. Bij Tweelingglas in Utrecht bent u aan het juiste adres voor het bestellen van dubbele beglazing. Dit isolatieglas bestaat uit een dubbele glasplaat die luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Doordat lucht een hoge warmteweerstand heeft, blijft de warmte altijd binnen.

Een isolerende werking

Dubbel glas zorgt dus doorgaans voor een uitstekende isolatie. De mate van isolatie is afhankelijk van een zogenoemde U-waarde. Hoe lager deze waarde is, hoe beter de isolerende werking van de beglazing is. De soorten dubbele beglazing, die wij voor u kunnen bestellen, zijn onder andere:

  • Standaard beglazing
  • HR
  • HR+
  • HR++
  • HR+++

Verschillende toepassingsmogelijkheden

De beglazing kan voor verschillende doeleinden worden toegepast. Zo kan het dienen ter isolatie, maar ook gebruikt worden als zonwering, geluidswering, brandwering, inbraakwering en om letsel, van bijvoorbeeld kinderen, te voorkomen. Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende vormen van dubbel glas en de toepassingsmogelijkheden, zodat u de juiste keuze maakt.

Maak de juiste keuze

Een keuze voor het juiste product, maakt u met behulp van onze specialisten. Door onze kennis en ervaring, kunnen wij u op een deskundige en eerlijke manier informeren over de mogelijkheden. Voor dubbel glas bestellen, kunt ons bereiken via de contactgegevens die op deze website vermeld worden.