Glasschade

Wanneer u te maken heeft met glasschade is Tweelingglas u graag van dienst. Al jaren staat onze organisatie bekend om een hoogwaardig herstel van glasschade. Veel klanten weten ons direct te vinden om glas op een vakkundige wijze te laten herstellen. Door onze kennis en ervaring met zeer geavanceerde apparatuur en materialen, is glasherstel meestal snel gebeurd.

Glas vervangen tegen aantrekkelijke prijzen

Uiteraard zijn wij niet in staat om iedere glasschade te herstellen. In het geval dat herstel geen uitkomst biedt, zullen wij op een uiterst zorgvuldige manier, uw beglazing vervangen door een hoogwaardige vernieuwde ruit. Tegen aantrekkelijke prijzen, kunnen wij uw ruit eenvoudig en snel vervangen, zodat u niets meer ziet van de glasschade.

Altijd een passende oplossing

Bijna ieder type glas kunt u bij ons bestellen en laten plaatsen. Of u nu enkel- of dubbel glas nodig heeft, wij bieden altijd een passende oplossing. De ruime openingstijden van onze glaszaak in Utrecht, zorgt ervoor dat u ons vrijwel altijd kunt bereiken voor het repareren en vervangen van uw beglazing.

Meer weten over onze service?

Neem gerust eens contact met onze gespecialiseerde medewerkers op als u meer wilt weten over onze service op het gebied van glasschade. U kunt ons iedere werkdag en op zaterdagen, telefonisch en per e-mail bereiken. Bovendien is het mogelijk om de gewenste informatie via het contactformulier op te vragen, zodat wij u zo spoedig mogelijk de juiste gegevens kunnen verstrekken voor het oplossen van uw glasschade.